Поправка на камиони в Габрово | Астро

Поправка на камиони в Габрово | Астро

Астро е сервиз за ремонт на камиони, който се намира на удобно и лесно откриваемо място в Габрово. Автосервизът осигурява на клиентите си пълен списък от услуги, предвидени за камиони.

Ако се нуждаете от ремонт на вашия товарен автомобил и искате да го поверите в сигурни ръце, можете да бъдете спокойни, че сте го направили, като се доверите на екипа от специалисти, който работи в сервиз за камиони Астро.

Служителите там, притежават дългогодишен стаж в сферата и са популярни със своята коректност, винаги спазени срокове за изпълнение на поет ангажименти и не на последно място – високо качество на изпълнената услуга.

Автосервиз Астро разполага с модерна и многофункционална техника, която успоредно с кадърната работна ръка, гарантира невероятни резултати за възможно най-кратки срокове от време. Отличителна черта на Астро са и частите, с които работи. Сервизът за камиони държи на сигурността, която трябва да осигури на всеки свой клиент, възможно най-дълго след ремонт на товарния му автомобил. Това е причината, в политиката на Астро да не се допуска поставяне на нисък клас части.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността на автосервиз за ремонт на камиони Астро, като се свържете с екипа на сервиза, използвайки посочените координати за контакт.

Контакти:

+359 888 228 631

Габрово, Индустриална 25

Виж също

thumbnail
hover

Сервиз БИК ГРУП | София

Сервизът се намира в София и обслужва цялата столица .  Сервиз БИК ГРУП работ...

thumbnail
hover

Авточасти Франц ЕООД | Търговия с...

Фирма Авточасти Франц се занимава с търговия на резервни автомобилни части ...

thumbnail
hover

Вил Мер ООД | Авточасти село...

Вил Мер ООД се занимава с производство и търговия на авточасти за леки коли и...