Акумулаторни батерии, чистачки, масла и консумативи в Плевен | КАЦАРСКИ СЪРВИЗ ООД

Акумулаторни батерии, чистачки, масла и консумативи в Плевен | КАЦАРСКИ СЪРВИЗ ООД

КАЦАРСКИ СЪРВИЗ ООД се намира в град Плевен и предлага на българските шофьори акумулаторни батерии, немски моторни масла, антифриз, чистачки и консумативи. Дружеството представя на българския пазар продуктите на някои от водещите производители в световен мащаб, в това число влизат VARTA, AFA, VOLTKRAFT, OPTIMA, TAB, GENESIS, KRAFT vrla, Trojan.

В асортимента на КАЦАРСКИ СЪРВИЗ ООД можете да намерите продукти за леки и тежкотоварни автомобили, мотоциклети, яхти и електрокари. Техният екип притежава висока квалификация и широк набор от умения. Те имат нужната компетенция, за да Ви разяснят в подробности спецификите на всеки продукт и да Ви помогнат в избор на подходящо решение точно за Вас и Вашия автомобил.

Дружеството предлага сервизно обслужване, както и гаранционна и извънгаранционна поддръжка на автомобили, изливане на полюси, лепене на акумулатори и много други.

КАЦАРСКИ СЪРВИЗ ООД е заслужил доверието на много клиенти в град Плевен и региона. Техните продукти се радват на широк интерес, а цените, предлагани от дружеството, са напълно съобразени с възможностите на българина.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността и асортимента им, като се свържете с представител на посочените координати за контакт.

Контакти:

  • Плевен, ул. Проф.Цветан Лазаров 4
  • +359 885 343 352

 

Виж също

thumbnail
hover

Онлайн магазин за ATV, скутери, авточасти,...

MAX-MOTORS е онлайн магазин, който предлага както бензинови и електрически ATV, ску...

thumbnail
hover

Сервиз БИК ГРУП | София

Сервизът се намира в София и обслужва цялата столица .  Сервиз БИК ГРУП работ...

thumbnail
hover

Авточасти Франц ЕООД | Търговия с...

Фирма Авточасти Франц се занимава с търговия на резервни автомобилни части ...